Over mij

Hey hallo,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina.

Mijn naam is Maxine en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Oss en ben later verhuist naar Berghem. Ik woon hier samen met mijn ouders. Ik heb twee zussen, alleen hun zijn al een tijdje uit huis.

Vanaf jongs af aan ben ik al ge├»nteresseerd in schrijven, reizen en fotografie. Toen ik net leerde schrijven begon ik al gelijk met schrijven van kleine verhalen. Dit ging vaak over dieren en de vriendschappen daarvan. Ik ben ook een echte dierenmens. Zo heb ik thuis een kat "Rambo" en een hamster "Fluffy" Naast het schrijven fotografeer ik ook heel veel. Regelmatig trek ik erop uit om mooie foto's te maken van de natuur. En als ik naar de dierentuin ga kan ik mijn camera ook niet thuislaten.
In het dagelijks leven ga ik naar school. Ik studeer Leisure and hospitalty aan het koning willem 1 college in Den Bosch. Ik zit nu in het 4e jaar, dit is tevens ook mijn laatste jaar. Wat ik na mijn opleiding ga doen is nog niet bekend. Eigenlijk wil ik nu nog te veel dingen doen.
In het weekend reis ik vaak met de trein. Hierdoor kom ik vaak in nieuwe steden en ontdek ik nieuwe hotspots. Zo heb ik laatst Groningen ontdekt, dit is overigens een hele mooie stad.

Ook ben ik de laatste tijd aan het zoeken naar wat ik nu echt wil in mijn leven. Dit wil ik ook graag bijhouden op mijn "Dagboek naar Geluk". Wanneer je nog vragen hebt stel ze gerust. Ik antwoord ze heel graag.

Veel liefs,
Maxine


Geen opmerkingen:

Een reactie posten