13 november 2015

Sinterklaas Cadeaus

Morgen komt hij dan weer in het land, onze goed heiligman Sinterklaas. Wat kan ik geloven dat de kinderen weer vol zenuwen zitten te wachten. Dit jaar komt Sinterklaas aan in Meppel. De kinderen mogen vol smacht weer hun schoentjes zetten. En pakjesavond komt langzaam weer dichterbij. Alleen dan komt de vraag; "Wat moet ik nu vragen?".Ook ik heb altijd last van deze vraag. In mijn familie hebben we altijd Sinterklaas gevierd en ook dit jaar. Elk jaar hebben de volwassenen (12+) een suprise en krijgen de kinderen de cadeaus tussendoor. Bij ons in de familie is het bedrag €15,- genoeg om iets leuks te kunnen kopen. Alleen soms net niet genoeg voor dat leuke cadeau. Van de week zijn wij al begonnen met de lootjes. Ik heb iemand die cadeaus heeft gevraagd dus ik kan lekker creatief bezig gaan!

Weet jij ook nog niet wat je moet vragen? Dan heb jij nu geluk. Want ik heb wat leuke cadeaus die je kunt vragen aan Sinterklaas neergezet speciaal voor jullie.

Het moeilijkste om te vragen en iets waar je zeker moet weten of het je echt staat. Make-Up, ik zou hier graag heel veel van willen bestellen alleen het is zo moeilijk om het juiste product te vragen. Of het product moet al jaren in je stash zitten. Make-up die je wel altijd kan vragen is dan al gauw heel safe. Bijvoorbeeld een mooie rode lipstick of een nude oogschaduwpalette. En als je het echt niet weet is een cadeaubon ook heel handig. 

Iets wat heel eigen kan zijn maar ook heel leuk. Iets om je kamer mee op te vrolijken. Neem een kijkje in de Woonmagazines voor idee├źn en ga op zoek naar het goedkopere variant in de goedkopere winkels. Wie weet hebben ze het daar ook. Sierkussens, kaarsen en planten vrolijken al snel je huis op.

Dit zijn nu echte cadeaus die leuk zijn om te hebben en echt het gesprek van de avond kunnen zijn. Je hebt ze niet echt nodig alleen je wilt het wel al een tijdje hebben. Nu is het je kans! Je hoeft het nu niet zelf te bestellen. Wie wil dat nu niet een paraplu met lichtjes. Of een leuke lamp.  
Paraplu 

Lezen is altijd goed. Je kunt het op veel momenten doen. In de trein, voor het slapen en tijdens het wachten. Ook kun je heerlijke gerechten opzoeken in de nieuwste healty kookboeken. 

En als je dan echt voor je me time wilt gaan. Is je favoriete serie geen probleem. Evenmin als goede films. Je kunt jezelf ook is trakteren op een avondje in de bioscoop, vraag dan een bioscoopbon. 

Mijn verlanglijst is al compleet ingeleverd, ik ben erg benieuwd naar wat ik zal krijgen. Nu maar afwachten dus. Ik zie nu wel dat ik wat dingen ben vergeten erop te zetten. Achja je kan ook niet alles krijgen. 

Wat staat er op jouw verlanglijstje? 

Veel liefs, 
Maxine

3 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je uitgezocht! Ik moet ook aan de slag met mijn lijstje voor de lootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel succes met uitzoeken!! Ik hoop dat het niet te lastig is.

   Verwijderen
 2. Een bioscoopbon is inderdaad leuk, en make up uiteraard :)

  BeantwoordenVerwijderen