11 januari 2016

Doelen 2016


Deze week geen "Week naar geluk", en ik zal eerlijk zijn. Ik heb geen foto's gemaakt. Oeps. Alleen as je ziet wat ik allemaal heb gedaan dan begrijp je eigenlijk wel waarom. Elke dag heb ik school gehad en in het weekend heb ik niet veel gedaan. Daarom heb ik besloten om iets anders leuks online te zetten. En vandaag begin ik met mijn doelen voor 2016.

Afgelopen week plaatste ik mijn geluksmomenten van 2015. En vandaag ga ik het hebben over mijn doelen van 2016. Ik heb hier lang over na moeten denken en ik zie het niet als voornemens. Dit komt omdat mezelf daar nooit aan hield. Ik zie de doelen meer als dingen die ik wil bereiken en kan bereiken.

Diploma halen
Dit is mijn hoofddoel voor het jaar 2016. Na 3,5 jaar op mijn opleiding ben ik er wel klaar mee. Ik ga het natuurlijk wel ontzettend missen, want deze tijd is de leukste tijd van mijn leven geweest. Ik heb genoten van alle momenten. Ik heb angsten overwonnen, nieuwe mensen leren kennen en mezelf verbeterd. Ik kan echt niet wachten tot ik met mijn papiertje in mijn handen sta en weg kan gaan met een goed gevoel.

Genieten
Een belangrijk doel, zelf merk ik dat ik niet geniet op momenten waarop het kan. Dit moet ik meer gaan beseffen. Afgelopen jaar heb ik al iets meer genoten, in 2016 wil ik dit sowieso meer gaan doen.

Fotografie
Al heel mijn leven ben ik dol op foto's maken. Omdat ik binnenkort weer meer tijd heb wil ik meer gaan ontdekken met de camera. Ook wil ik meer de natuur in om foto's te maken.

Meer bewegen
Ik betrap me er regelmatig op, ik blijf binnen op zonnige dagen. En dat is ontzettend zonde. Op deze dagen moet ik juist sneller een rondje gaan lopen. En genieten van de buitenlucht.

Bloggen
En als laatste wil ik meer tijd gaan spenderen in mijn hobby 'schrijven', en dan op de manier van bloggen. Ik vind het heerlijk om foto's te maken en te schrijven. En het lijkt me fantastisch om dit te verbeteren

Dit waren  mijn doelen voor 2016. Ik weet wel dat de meeste gaan lukken en ik hoop dat mijn hoofddoel ook gaat lukken. Heb jij ook doelen gesteld voor 2016?

veel liefs,
Maxine

1 opmerking: