6 januari 2016

Geluksmomenten 2015Het jaar 2015, een jaar die mij veel gebracht heeft. Ik heb veel mooie momenten gehad en ook minder mooie momenten. Vandaag deel ik mijn geluksmomenten van afgelopen jaar.

Nu ik aan het nadenken ben over mijn geluksmomenten van afgelopen jaar, wordt ik er weer erg gelukkig van. Ik ga weer even terug naar het moment en beleef ik het weer opnieuw. Ik kijk terug naar de zes momenten die mij het meest blij/gelukkig hebben gemaakt. De zes geluksmomenten die ik met jullie ga bespreken zijn:
  • Mary Poppins
  • Examenjaar
  • Nieuwe vrienden
  • Derde kind
  • Dagboek Naar Geluk
  • Beauty and the Beast
Ik loop het jaar af vanaf het begin tot het einde. En laten we beginnen met een goed, leuk begin van het artikel.


Mary Poppins
Een geweldig, leuk, leerzame moment van mijn leven. Voor mijn studie moesten wij een show maken, met een groep van zes personen. Samen met mijn groepje besloten wij om ons concept te baseren op Mary Poppins. Na veel weken eraan gewerkt te hebben mochten wij hem dan in maart eindelijk uitvoeren. Ik ben trots op het resultaat, en ik kijk met een lach op mijn gezicht terug naar het moment.

Examenjaar
Ook was het dit jaar een jaar waarin mijn opleiding helemaal goed verliep. Ik ging voor het eerst over met alle studiepunten. Dit maakte mij erg gelukkig, en ik was erg trots op mezelf. Het was een echte geluksmoment van 2015.


Nieuwe vrienden
Elk jaar leer je nieuwe mensen kennen. Afgelopen jaren heb ik veel mensen zien komen en gaan in mijn leven. Alleen dit jaar heb ik twee hele lieve, geweldige meiden ontmoet tijdens mijn stage. Alle drie komen wij uit een andere stad/buurt. En we hebben elkaar al heel veel gezien na onze stage. Ik ben ontzettend blij met de vriendschap die onze stage ons heeft gebracht. Ik ben er erg blij mee. En ik hoop dat onze vriendschap in 2016 zal voortbestaan!

Derde kind
Ook is het jaar 2015 een mooi jaar geweest voor ons gezin. Mijn zus is bevallen in april van haar tweede kind. En na de zomer vertelde ze dat ze in verwachting waren van hun derde kind. Super leuk! ik wordt weer tante!

Dagboek naar geluk
In november ben ik begonnen met Dagboek naar Geluk. Een moeilijk, leuk en leerzaam besluit. Nu ik twee maanden verder ben, ben ik trots. Ik ben blij dat ik ermee begonnen ben. Ik wordt er zo blij van, elke dag leer ik steeds meer bij. En tips zijn natuurlijk altijd welkom. Heb jij zelf ook een blog?


Beauty and the Beast
En natuurlijk mijn laatste geluksmoment. Deze is nog vrij recent. Ik schreef er zelfs een artikel over. Deze kun hier lezen.

Ik ben blij, blij met al deze geluksmomenten. Ik ben ook erg dankbaar. een terugblik op het jaar 2015 maakte mij erg vrolijk zoals ik al zei. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie geluksmomenten afgelopen jaar. Laat je het mij weten!

Wat is jouw grootste geluksmoment in 2015?

Veel liefs,
Maxine

2 opmerkingen: