30 november 2015

Week naar geluk #4

En dan ben je al een maand aan het bloggen. Wat gaat de tijd toch weer snel vooruit. Alleen we gaan nu even terugspoelen. We spoelen terug tot maandag 23 november. Hier begon dan mijn vierde week! Ben jij benieuwd hoe ik die heb overleefd. Lees dan gauw verder.
 

Mijn week was eigenlijk een best wel rustige week. Ik had niet veel dingen te doen doordat ik meerdere dagen ziek was. Aan het einde van de week werd het weer iets beter en mijn zus uit belgië kwam langs. Altijd leuk om haar weer even te zien.
Op maandag mocht ik dan extra vroeg op staan! speciaal voor een examenles. Normaal ben ik eerste uur vrij en ik wilde dat dat deze dag ook maar was. Want de NS had weer eens grote problemen.
s' Avonds keek ik samen met mijn ouders een Grimm aflevering. Hierna ging ik meteen naar bed want ik voelde me niet lekker.
Helaas werd ik echt ziek op dinsdag. Omdat ik deze dag iets af moest hebben moest ik het wel nog even snel opsturen. En Rambo hielp me hierbij, wat is ze toch lief.

De dinsdag, woensdag en donderdag vlogen voorbij. Wat haat ik het om ziek te zijn. Gelukkig kon ik me wel vermaken met het boek "Happy Life" van Mascha (Beautygloss)
Op vrijdag moest ik dan echt weer naar school. We hadden namelijk een afronding van een project, en dit is toch wel belangrijk. Natuurlijk kon ik mijn project partner niet in de steek laten. Wel nam ik een heerlijk kopje thee mee naar school om me beter te voelen.
Pfff helaas moest ik wel weer lekker vroeg op om te fietsen. Wel knapte ik vandaag weer op en voelde ik me weer helemaal goed.
En dan vind je een te donkere testertje van een foundation. En wat doe ik? Ik smeer het op mijn gezicht omdat ik nieuwsgierig ben hoe het me staat. Eens en nooit meer haha.
En dan is het alweer zaterdag! Vandaag is mijn zus jarig! GEFELICITEERD, ze is 25 jaar geworden. Speciaal voor haar hebben we wat leuke slingers opgehangen.
Rambo vind het maar een beetje te vroeg, ze wilde niet uit bed komen.
En dit is ze dan mijn lieve zus! Gefeliciteerd Quanita!
En lekkere bonbons! Het was een toffe avond!
Wat gaat de tijd toch snel, het is nu alweer zondag! Vandaag gingen we naar het Tuincentrum om te genieten van de mooie kerst pareltjes.
En van al deze huisjes vind ik de kermis attracties toch wel het allerleukst! Alleen jammer dat ze zo duur zijn. Anders had ik ze echt wel meegenomen.
En hier moest ik gewoon een foto van maken I LOVE PINQUINS! En natuurlijk ook de toffe ijsberen die erop staan.
 
In de avond ben ik lekker onder mijn dekens gekropen en heb ik verschillende blogs gelezen!
 
Afgelopen week was voor mij wel een goede week. Het is alleen jammer dat ik op de dinsdag de griep kreeg. Ik baalde hier enorm van, omdat ik ineens veel minder kon doen. Verder vond ik mijn week een leuke week. Ik heb veel gelachen en genoten.
 
Aankomende week heb ik weer examens. Dit maal zijn het er twee. Rekenen en werkoverleg. Rekenen heb ik al gehaald alleen ik ga voor een beter cijfer. En naar werkoverleg ben ik erg benieuwd. Ik ben ook nieuwsgierig naar de week in het algemeen. Zaterdag is het namelijk sinterklaas en dan heb ik ook mijn surprise met mijn familie. En deze week ga ik mijn ook surprise in elkaar zetten. Dit zien jullie allemaal volgende week in mijn week naar geluk!
 
Veel liefs,
Maxine2 opmerkingen:

  1. De tijd gaat inderdaad zó snel! Ik wist helmaal niet dat er serie bestond van Grimm! Ik ga eens kijken of dat wat voor mij is! Gisteravond heb ik in de Gamma ook veel te lang gekeken bij al die leuke huisjes en poppetjes! Zo gezellig! Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Grimm" vind ik zelf wel een echte aanrader. Het is een combinatie van sprookjes, horror en detective. Heel leuk! Dankjewel! Jij ook x

      Verwijderen