1 december 2015

Hema SOFT MATT lipbalmVan alle make-up dat er bestaat ben ik een grote fan van lipsticks. Ik ben vooral dol op de donkere lipkleuren. Alleen de lichtere neutrale kleuren vind ik ook geweldig. De Hema kwam met drie nieuwe kleuren. Hier was ik ontzettend blij mee.
 

Toen ik hem in de winkel zag werd ik al meteen verliefd. De kleur kwam prachtig over en ik moest hem meenemen. Voor dat prijsje kan je hem dus ook niet laten liggen. De Hema had al 8 kleuren uitgebracht. In het najaar kwamen hier nummer 9 t/m 11 bij. Ik kocht nummer 10 voor €3,50.
 
De verpakking maakt mij niet zo heel erg vrolijk. Het is gewoon heel erg simpel. Wel is het heel handig dat je de kleur van de lipstick ziet. Maar het gaat niet om de uiterlijk! het gaat om de lipstick zelf.
De kleur komt prachtig over. Het is een mooie klassieke rode tint. Deze tint is ook wel het perfecte herfsttint. Ik ben er nu al fan van!
En dan nu het pigment, het is gewoon geweldig. De lipstick smeert heel goed en voelt nu al verzorgend aan. Wel zie je mijn reliƫf van mijn huid. Dus ik gok dat je de velletjes op je lippen ook wel kunt zien zitten.


De lipstick smeert op de lippen ook heel goed uit. Het voelt als een echte lippenbalsem die je op je lippen smeert alleen met een kleurtje. Een mooi kleurtje. Wanneer je een foutje maakt met het aanbrengen kun je het gemakkelijk weer weg halen. Wel blijft de lipstick afgeven op elk gewenst moment. Wanneer je niks drinkt en eet blijft de lipstick gemiddeld 5uur zitten. De randjes blijf je wel houden van de lipstick. Alleen ik raad wel aan om de lipstick na elke aanraking even bij te werken.

Voor de prijs van €3,50 vind ik het een goed product. Alleen meer zou ik het ook niet uitgeven. Dit komt omdat de pigmentatie heel goed is. Alleen ik vind het heel irritant dat hij blijft afgeven. Bij elke aanraking met iets zit gelijk de lipstick eraan vastgeplakt. Toch wel erg zonde. Al met al ben ik er ook wel erg blij met deze lipbalm. Alleen of ik er meer ga kopen, daar betwijfel ik nog over.
 
Heb jij al een Hema Lipbalm? En wat vind jij ervan?
 
Veel liefs,
Maxine


3 opmerkingen:

 1. Oehh...mooi kleurtje, ik vind ze erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
  What about following each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

  www.bloglovin.com/blog/3880191

  BeantwoordenVerwijderen