25 november 2015

Yankee Candle collectie

Nu begint het dan echt koud te worden. Het zonnetje schijnt minder en het is langer donker. Om het huis iets gezelliger te maken gebruik ik kaarsen. En dan het liefst een met een geurtje. En Yankee Candles is toch wel mijn favoriete merk van geurkaarsen.


Vorig jaar kwam ik in aanraking met dit fantastische merk. Dankzij verschillende bloggers raakte ik er toch heel erg in geïnteresseerd. Ik vroeg me vooral af of ze nu echt zo goed waren als ze zeiden. En ja dat bleek absoluut zo te zijn. Als ik eerlijk mag zijn heb ik niet een hele grote collectie. Dit komt omdat ik eigenlijk alleen in de winter kaarsen aanzet. Ik weet zeker dat ik vast niet de enigste persoon ben die dit ook doet. Wanneer ik Yankee Candle tegenkom in de stad loop ik altijd naar binnen. En ik loop ook altijd uit de winkel met een paar aankopen. Van het merk Yankee Candle koop ik eigenlijk alleen de waxtarts. Dit komt doordat de prijs gewoon een stuk lager ligt dan een van de jars.

De geuren die ik in mijn stash heb zijn
  • Beach Holiday
  • Berry Trifle
  • Christmas Eve
  • Christmas Garland
  • Cosy By The Fire
  • Cranberry Ice
  • Pink Sands
  • Red Apple Wreath
  • Snow In Love
  • True Rose

Beach Holiday - Berry Trifle - Christmas Eve- Christmas Garland - Cosy by The fire 
Beach Holiday
Omschrijving Yankee Candle; Het voelt als een vakantie aan de oever voor elk moment. De schone, frisse geur van de zeelucht. Je kunt bijna het zout proeven.
Mijn mening; Een hele frisse geur, Lijkt net of je net je was hebt gedaan. Alleen ik kan de vergelijking met het strand er wel uit halen.
Berry Trifle
Omschrijving Yankee Candle; De verrukkelijke geur van verse bessen, pittig en scherp, gelegen op een witte bed van zachte vanille crème-heerlijk!
Mijn mening; Het is een heerlijke zoete geur. De bessen overheersen het vanille, alleen ik vind dat helemaal niet erg.
Christmas Eve
Omschrijving Yankee Candle; Traditie heerst op kerstavond, speciaal voor deze avond hebben we de kerstgeuren verzameld om te ontspannen en te genieten van een rustig moment voor de waanzin begint. De traditionele vakantie geuren van een warme haard, gesuikerde pruimen en gekonfijte vruchten zijn de perfecte begeleiding van een van de meest vreugdevolle avonden van het jaar.
Mijn mening; Vorig jaar had ik deze geur ook al heerlijk gebrand met kerstavond. Het ontspannen moment komt het echt wel na. Het is een hele warme geur die gezelligheid verspreid.
Christmas Garland
Omschrijving Yankee Candle; Het seizoen komt tot leven in deze weelderige vakantie geur van verse gesneden pijnboomboegen en pittige veenbessen.
Mijn mening; Ik vind dit echt een geur die zeker niet mag ontbreken in je yankee candle stash. De geur is zo fris en het geeft een echt gezellig gevoel. Het lijkt net je een echte dennenboom in je huis hebt staan.
Cosy By The Fire
Omschrijving Yankee Candle; Een warme mix van gember, kruidnagel, en sinaasappelen combineert met houtachtige toelichting op de knip van een knapperend haardvuur en het comfort van een warme 
en aromatische drank ernaast geeft.
Mijn mening; Cosy by the fire is een van mijn favoriete geuren op dit moment. Het geeft een echte warm gevoel. Door de mix van gember, kruidnagel en sinaasappelen is het een verrassende geur die lekker zoet ruikt.
Cranberry Ice - Pink Sands - Red Apple Wreath - Snow In Love - Treu Rose 
Cranberry Ice
Omschrijving Yankee Candle; Yankee Candle Cranberry Ice ruikt als een verfrissende zoete vlaai van cranberries. Een koele, stimulerende stroom van beijsde rode vruchten getooid met een pittige zoetheid.
Mijn mening; Zoals jullie misschien wel merken ben ik echt van de zoete geuren. Cranberry Ice is een van deze heerlijke zoete geuren. De bessen ruiken heerlijk door je kamer wanneer je hem aan hebt gehad.
Pink Sands
Omschrijving Yankee Candle; Trakteer uzelf op een exotisch eiland om te ontsnappen met de prachtige mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille in deze geurkaars. De perfecte geur om te ontsnappen aan de winterblues of het instellen van de juiste sfeer op elk moment van het jaar. De prachtig gemengde geuren van de eilanden zal u betoveren en brengt herinneringen van uw favoriete vakanties terug.
Mijn mening; Dit is een geur waar ik niet echt fan van ben. De vanille overheerst enorm en de zoete bloemen ruik je nauwelijks.
Red Apple Wreath
Omschrijving Yankee Candle;  Deze uitnodigende mix met de vrolijke aroma van zoete appels, kaneel, walnoten en esdoorn wordt het podium voor een hartverwarmend thuiskomst.
Mijn mening; Dit is echt een heerlijke zoete geur. De appels overheersen de geuren. namaten je iets langer ruikt komt je ook de wat frissere geuren tegen.
Snow In Love
Omschrijving Yankee Candle;
Yankee Candle Snow In Love is een prachtige mix van kalmerende bossen en winterse frisheid met poedersneeuw
Mijn mening; Ik vind dit een overheersende zoete geur. Het is niet mijn favoriete geur helaas.
True Rose
Omschrijving Yankee Candle; Verleidelijke, rijk en fluwelig.  een speciale geur van vlekkeloze diepe rode rozen.
Mijn mening; Hoe kan ik het zeggen. Het ruikt gewoon echt naar (verse) rozen. Een heerlijke bloemige geur dus.

Het valt mij nu wel op dat ik echt van de warme zoete geuren houd. Alleen frisse geuren vallen ook wel goed bij mij in het straatje. Het enigste waar ik niet zo blij van word zijn de geuren waar de vanille een grote rol in speelt. Voor mij is dat dus een echte NO-GO.

Ben jij gek op Yankee Candle? En welke geur kun jij mij nog aanbevelen?

Veel liefs,
Maxine

7 opmerkingen:

  1. Ik heb het wel vaker langs zien komen, maar ik heb ze zelf nog nooit gezien/gebruikt. Ben eigenlijk wel benieuwd naar deze kaarsen. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn echt heel fijn in gebruik. En je ruikt ze ook nog echt nadat je ze gebrand hebt

      Verwijderen
  2. Ik hou ook van Yanke Candle :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Door jouw ben ik verslaafd geraakt aan de Yankee Candles haha, maar "Candy Cane Lane" ruikt ook zo lekker! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen