22 december 2015

Christmas Tag


En dan is het alweer bijna kerstmis. Wat ging dit jaar snel voorbij. Op internet vond ik deze leuke Christmas Tag en ik dacht gelijk: "Ja deze ga ik doen!" Deze Tag heeft 11 leuke vragen, ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Echte of een neppe kerstboom?
Zelf ben ik fan van neppe bomen. Dit heeft verschillende redenen. Alleen de hoofdreden is toch dat het makkelijk is. Je zet hem om en je bouwt hem af. Je bent ook maar eenmalig een bepaalde prijs kwijt. Ja de prijzen zijn redelijk hoog. Alleen als je kijkt heb je, je kerstboom binnen vijf jaar terugverdient. De andere reden is dat er elk jaar veel dennenbomen onnodig worden gekapt om te dienen als kerstboom. Veel wordt hier niet van gebruikt en dat is erg zonde. Wel vind ik het goed als mensen een boom met wortel kopen, en daarna dan in de grond plaatsen speciaal voor het jaar erna. Alleen dit aantal is een stuk minder dan de mensen die hun boom na kerst verbranden. Dus om deze redenen ben ik meer fan van een neppe boom.

2. Oogschaduw met kerst: "Zilver of Goud?"
Ja hier weet ik wel antwoord op. Zelf ben ik meer van de warme tinten dus ik kies voor goud. Dit vind ik ook sneller wat luxer ogen. Goud vind ik zelf ook meer een kerstkleur dan zilver.

3. Favoriete kerstlied?
Deze vind ik wel moeilijk om te antwoorden. Er zijn heel veel mooie originele kerstliedjes, en er komen er elk jaar steeds meer bij. Als ik dan echt moet kiezen blijft "All I want for Christmans van Mariah Carey" ps: Klik op de link voor een geweldig optreden!


4. Favoriete kerstfilm.
Mag het ook een top 2 zijn? Ik kan namelijk niet kiezen. Ik vind twee films echt helemaal geweldig!
Op 1 staat namelijk toch wel the Grinch. En op plek 2 staat ELF. Allebei geweldige films die je echt moet zien! Aanraders!

5. Uit eten of zelf koken.
Uit eten, ik ben namelijk geen keukenprinses. Het lijkt mij dus slimmer om lekker uit eten te gaan.

6. Kerstfeest organiseren of zelf bezoeken?
Sowieso zelf organiseren. Ik ben echt dol op leuke feestjes, ik maak er zelf ook graag een feestje van. En met het thema kerst lijkt het mij geweldig. Allemaal cadeaus en leuke versiering ik ben er dol op. Het enigste nadeel kan het prijskaartje zijn. Ik vind het trouwens ook leuk om een leuk kerstfeest te bezoeken.

7. Favoriete cadeau om te krijgen.
Het mooiste cadeau is onbetaalbaar. Namelijk samen zijn met al mijn familieleden. Het lijkt mij een prachtig cadeau. Natuurlijk heb ik ook wel betaalbare cadeaus. Ik ben eigenlijk altijd wel dol op interieur spullen en make-up.

8. Witte kerst?
Een witte kerst lijkt mij super leuk! Ik zou het graag een keer mee willen maken.

9. Kleuren in de kerstboom
Ja ik ben dol op kleur. Wanneer ik mijn eigen kerstboom heb, ga ik zeker rekening houden met de kleuren. Ik wil het niet te druk hebben. Want nu bij ons is dat wel zo. Ik zit te denken aan typische kerstkleuren. Alleen gelukkig is het nog niet zover om die beslissing te moeten maken.

10. Jurkjes of truien?
Ook al zou ik een jaar een ander antwoord gegeven hebben, kies ik nu toch voor jurkjes. Ik ben er dol op. Ik ben tegenwoordig meer fan van jurkjes en rokjes dan van een jeans.

11. Vroeg opstaan of uitslapen met kerst?
Dit maakt mij eigenlijk niet echt uit. Wel merk ik elk jaar dat ik wel wat uitslaap. Alleen de kerstdagen vragen toch wel veel van mij, dus die rust kan ik goed gebruiken.

Heb jij deze Tag ook gedaan?
plaats dan een linkje hieronder, Ik zou hem graag willen lezen.

Veel liefs,
Maxine

2 opmerkingen: