10 december 2015

The bodyshop; Glazen Apple

Vanaf het moment dat ik kennis maakte met the bodyshop was ik al verliefd. Ik begon heel simpel met een lipbalm van de honinglijn. Deze was echt al heel fijn dus besloot ik langs te gaan bij een van de winkels. Hier raakte ik alleen maar nog meer verliefd op de geuren die om mijn oren vlogen.Het was drie jaar geleden. Ik weet het nog goed want ja het was bijna kerst. Net zoals nu! De heerlijke kerstlijnen stonden al klaar. En ik werd verliefd op de Ginger lijn. Deze is helaas niet meer te koop. Het jaar erna kwamen ze met de glazed apple lijn. Hier werd ik meteen verliefd op. Wat een heerlijke geur! Meteen moest ik er wat items van aanschaffen. Toen de kerstcollectie weg was baalde ik ervan dat ik niet meer van had gekocht. En toen kwam het goede nieuws de Glazed Apple lijn kwam terug. Wat was ik blij. Ik sprong zowat een gat in de lucht.

Van deze lijn heb ik drie producten gekocht!
  • Glazed Apple Sugar scrub €18
  • Glazed Apple bath jelly €12
  • Glazed Apple shimmer mist
Nou ja gekocht. De bath jelly heb ik nog steeds over van vorig jaar. Alleen omdat ik hier zo enthousiast over ben moest ik het wel vermelden in deze blogpost.

Laten we beginnen met een van de nieuwe producten uit deze lijn. De Glazed Apple Sugar Scrub.
Dit product is plakkerig van gevoel, het blijft echt aan je hand vingers plakken. Het is een grove scrub. Je moet hier zelf wel van houden. De geur is heel zoet en fruitig.
Nu de bath jelly. Een favoriet van vorig jaar. Ik gebruik hem nog steeds vol plezier. Je bad ruikt heel zoetig en je zwijmelt er zo in weg. Het is wel echt een jelly. Ook in je bad. Je moet hem wel onder de kraan laten smelten. Zo heb je het fijnste effect in je bad. Verder blijft de bath jelly aan je handen plakken. Het is echt een slijmerig goedje.
En als laatste de Glazed Apple Shimmer mist. Vorig jaar was ik ontzettend fan van de apple parfum. Het was ook echt mijn geurtje en iedereen herkende mij met dit geurtje. Hij was zeer zoet en fruitig. Ik wilde hem ook graag dit jaar in mijn parfum stash hebben. Helaas was hij dit jaar niet uitgebracht in deze vorm. Alleen ze hadden wel een shimmer mist uitgebracht. Gelijk dacht ik "Die moet ik hebben." Dus meteen besloot ik om hem te kopen. De geur is zoet en fruitig. En er zitten glittertjes in. Ik dacht eerst dat je deze heel erg zou zien. Alleen dit zijn allemaal subtiele glitters. Een heel fijn product dus! Ik ben er blij mee!

Dat de Glazed Apple lijn mijn favoriet is, is nu wel gebleken. Wanneer kerst voorbij is ga ik zeker weer even langs the bodyshop. Want dan zijn er altijd leuke aanbiedingen. Ik ben namelijk ook erg benieuwd naar alle andere producten van de lijn. Ik hoop ook echt dat deze lijn volgend jaar weer terug komt. En het liefste natuurlijk vast in het assortiment. Ik denk dat hier veel mensen het ook nog met mij eens zijn.

Welke lijn is jouw favoriet?
Veel liefs,
Maxine

2 opmerkingen: