20 januari 2016

Budget Action Eyebrow Powder

                      
Het wordt steeds belangrijker onder de beauty liefhebbers. "De wenkbrauwen" en dan het liefst zo strak mogelijk. Waarom accepteren wij onze wenkbrauwen niet zoals ze zijn? Hier is eigenlijk niet echt een antwoord op. Vrouwen zijn al heel lang bezig met hun wenkbrauwen. In de tijd van de renaissance scheerden de vrouwen zelfs al het wenkbrauwhaar weg.

In deze tijd gebeurt het niet meer zoveel. Zo is bijvoorbeeld nu een trend om je wenkbrauwen zo strak mogelijk te houden. Wij vrouwen epileren onze wenkbrauwen en tekenen ze daarna weer bij. De mannen zouden denken "Waarom zou je dit doen?". Om je wenkbrauwen bij te houden bestaan er verschillende producten; wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder en je kunt het tatoeƫren.

Laat nu net zo zijn dat er een budget wenkbrauwpoeder te koop is bij de action. En laat het nu net zo zijn dat ik die gekocht heb. Toen ik hem zag hangen was ik er gelijk nieuwsgierig naar. De wenkbrauwpoeder is in meerder kleuren te koop. En ik nam hem in de lichtste kleur mee. kleur "Light."
                      
De wenkbrauwpoeder zit verpakt in een kleine, doorzichtige verpakking. Deze is makkelijk mee te nemen en opent erg makkelijk. Op de achterkant van de verpakking vind je de ingrediĆ«nten.

                     
                     
Het doosje beschikt over twee kleuren poeders een hele lichte kleur voor blondines en een wat donkere tint. Verder zit er een borsteltje en een kwastje in. Dit oogt erg schattig. Alleen of het handig is kan ik nog niet zeggen.
                    
De pigmentatie van de poeders is erg goed. Het is wel echt een poeder voor blondines. De lichtste poeder is niet voor mijzelf weggelegd. Alleen de andere is best goed van kleur. Beide kleuren hebben een koelere ondertoon.

                    
Het borsteltje en het kwastje zijn  erg onhandig in gebruik, dit komt door de handvaten. De haartjes van zijn overigens wel goed.

Deze wenkbrauwpoeder ga ik met alle liefde gebruiken. Voor een budget merk vind ik het goede kwaliteit. Voor €0,89 is het verkrijgbaar in verschillende action filialen. Het merk max & more vind ik het overigens erg goed doen. Het is budget, dierproefvrij en de pigment is goed. Wat wil je als beautyliefhebber nog meer.

Gebruik jij producten van max en more? En heb je deze al in bezit?
Veel liefs,
Maxine

2 opmerkingen:

  1. Als je andere kwastjes gebruikt kan dit me nog best wel fijn lijken! Ik heb alleen een soort waxgel voor m'n wenkbrauwen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dan is het gewoon heel goed te doen. Een waxgel is ook erg fijn, heb het vroeger ook geliefd gebruikt.

      Verwijderen